ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ποίηση Παρασκευής (12/1/2018)-Ελληνικό Ροκ

Το ροκ σίγουρα είναι κάτι περισσότερο από άγριες νότες. Είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, είναι έκφραση αγάπης, είναι η λύπη ή η χαρά για ένα γεγονός, είναι ποίηση. Το ροκ είναι στάση ζωής. Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 η «Ποίηση Παρασκευής» ήταν αφιερωμένη σε στίχους ελληνικών ροκ τραγουδιών. Διαβάστηκαν οι στίχοι των τραγουδιών «Δημοσθένους Λέξις» του Διονύση Σαββόπουλου, «Στην Κ» του Παύλου Σιδηρόπουλου και «Ο Βασιλιάς της Σκόνης» των Ξύλινων Σπαθιών.

Advertisements
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θεατρικής ομάδας (22/12/2017)

Η χριστουγεννιάτικη παράσταση της θεατρικής ομάδας του γυμνασίου. Μία εκδήλωση γεμάτη χαρούμενα συναισθήματα, ρυθμό, χρώμα και όμορφες και πρωτότυπες μελωδίες. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Πωλίνα Κοκορέλια

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση β’ γυμνασίου (22/12/2017)

Έχετε αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν ο Θεάνθρωπος αποφάσιζε να επισκεφτεί τη Γη και μάλιστα την Ελλάδα τα φετινά Χριστούγεννα; Ποια θα ήταν η αντίδραση των κατοίκων της χώρας; Ποιες θα ήταν οι προσδοκίες τους; Τι γνώμη θα είχαν για το γεγονός οι πολιτικές παρατάξεις; Παρακολουθήστε τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μαθητών της β’ γυμνασίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, για να μάθετε περισσότερα. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ελευθερία Ιατράκη-Φανή Φουντουλάκη.

ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ποίηση Παρασκευής (8/12/2017)

Με αφορμή το μάθημα της Νεολληνικής Λογοτεχνίας και ένα τραγούδι της Αρλέτας, μαθητές της α’ λυκείου εκφράστηκαν μέσω του γραπτού λόγου σχετικά με μία κατάσταση που συχνά απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους, τον χωρισμό. Πριν λίγες μέρες τους δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Απολαύστε μία αλλιώτικη «Ποίηση Παρασκευής» που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2017.

ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ποίηση Παρασκευής-α’ γυμνασίου-Ποιήματα για την Κύπρο (24/11/2017)

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα μετά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου και με αφορμή την εκδήλωση των μαθητών της α’ λυκείου, μαθητές και μαθήτριες της α’ γυμνασίου διάβασαν ποίηση σχετική με την Κύπρο και συνόδευσαν την ανάγνωση των ποιημάτων με μουσική που έπαιξαν οι ίδιοι. Απολαύστε τους!