ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Διάκριση Ν. Σμυρνάκη (γ’ γυμνασίου) και Ανδρέα Στρατάκη (γ’ λυκείου) σε διαγωνισμό Μαθηματικών

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι μαθητές σας καθώς και οι καθηγητές σας, για τη βράβευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11 π.μ στο Αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου.

Η βράβευση αφορά σε μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ΘΑΛΗΣ-ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ-ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, αλλά και στον διαγωνισμό ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ για μαθητές Α Γυμνασίου.
Από το Νομό μας είχαμε δύο σημαντικές επιτυχίες, πέρα από την συμμετοχή τεσσάρων συνολικά μαθητών (τρείς στο Λύκειο και ένας στο Γυμνάσιο).
Στην κατηγορία των Νέων (μαθητές Γυμνασίου), ο μαθητής της
Γ Γυμνασίου του Παγκρητίου Επ/ρίου Σμυρνάκης Νίκος του Ιωάννη πέτυχε τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Νέων καταλαμβάνοντας τη 6η θέση, που σημαίνει ότι θα λάβει μέρος στην 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2018 εκπροσωπώντας τη χώρα μας.
Στην κατηγορία των μεγάλων (μαθητές Λυκείου), ο μαθητής της Α Λυκείου του Πειραματικού Λυκείου ΗρακλείουΜαργαρίτης Μηνάς του Αντωνίου, κατέλαβε την 9η θέση πανελληνίως και 1η μεταξύ των μαθητών της Α Λυκείου, που σημαίνει ότι είναι 3ος αναπληρωματικός στην 6-μελή Εθνική Ομάδα των μεγάλων, όπου θα συμμετάσχει με την αναπληρωματική Εθνική Ομάδα στην 35η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα διεκδικώντας ταυτόχρονα μία θέση στην Εθνική Ομάδα για συμμετοχή στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Μαθηματικών τον Ιούλιο.
Επίσης συμμετείχαν στον Προκριματικό Διαγωνισμό άλλοι δύο μαθητές του Νομού μας, ο Βρετουδάκης Μάνος του Ιωάννη από το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και ο Στρατάκης Ανδρέας του Εμμανουήλ από το Παγκρήτιο Εκπ/ριο, αμφότεροι μαθητές της Γ Λυκείου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στο Νίκο και το Μηνά που πάνε για ακόμα ψηλότερα!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.